Onderwijsprijs 2018

09-11-2018

Woensdag 7 november 2018 heeft de Johannesschool mee gedaan aan de Onderwijsprijs. Wat kunnen we trots zijn op de tweede plaats!

In mei 2017 zijn we met het team, leerlingen, ouders en maatschappelijke organisaties aan de slag gegaan met onze missie, visie en invulling daarvan. Daarover bent u op de informatieavonden geinformeerd. We zijn nu anderhalf jaar verder en nu al zo ‘ n prachtig resultaat. Echt iets om trots op te zijn.

De eerste en tweede plaats zaten heel dicht tegen elkaar aan. Als ik u dan nog vertel dat:

• iemand na afloop van de bijeenkomst vertelde dat er meer dan 300 inzendingen waren;
  • deze door de jury zijn teruggebracht tot 40;
  • deze weer zijn teruggebracht tot 20;

Dan is een tweede plaats zilver met een dikke, gouden rand!

Daarnaast hebben we op 2 oktober bezoek gehad van prinses Laurentien. De prinses heeft toen aangegeven graag de onderwijsontwikkelingen van de school verder te volgen. Hier is nu concreet invulling aan gegeven door een uitnodiging daarvoor half november in Den Haag. Een groot compliment voor de school!