BSO

Op het terrein van de Johannesschool is een locatie van de BSO Wonderland gevestigd. Hier gaan kinderen van de Johannesschool naar toe. Ook gaan kinderen naar BSO Smallsteps en BSO De Theepot.

Wonderland Kinderopvang

"Voor-, tussen- en naschoolse opvang Wonderland

Wonderland biedt een veilige buitenschoolse opvang plek voor jouw kind. Een omgeving waar vertrouwen en plezier ervoor zorgen dat jouw kind zich optimaal kan ontwikkelen. Vanuit onze pedagogische visie werken wij activiteitgericht. Aan de hand van wisselende thema’s krijgen de kinderen ’s middags activiteiten aangeboden waaraan zij kunnen deelnemen. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de buitenschoolse opvang echt vrije tijd voor de kinderen is. Voor de kinderen van de Johannesschool is er keuze uit vier unieke buitenschoolse opvang locaties, verschillend van formaat, ligging en omgeving. Zo kun je kiezen wat het beste bij je past.

Wonderland BSO Mariastraat

Centraal in Hillegom gelegen, achter De Johannesschool, is Wonderland BSO Mariastraat. Uniek is onze opvang in vier verschillende leeftijdsgroepen. Elke groep heeft binnen zijn eigen royale ruimte in huiselijke sfeer. Daar kan je kind meedoen aan activiteiten die helemaal bij zijn leeftijd passen. Of zelf iets ondernemen, dat kan natuurlijk ook. Buiten die vertrouwde groepsruimte is nog meer te beleven. In het handvaardigheidslokaal kan je kind naar hartenlust timmeren, knutselen en ontdekken wat je allemaal met hout, karton en wol kunt doen. We kweken eigen groente en fruit in de moestuin, en we spelen natuurlijk graag en veel buiten.